Benua 8 Entuk Persetujuan MGCB kanggo Game Cloud Launch
toto

Benua 8 Entuk Persetujuan MGCB kanggo Game Cloud Launch

Continent 8 Technologies wis diwenehi lampu ijo dening Michigan Gaming Board Control (MGCB) kanggo miwiti eksklusif Gaming Cloud lan menehi solusi kanggo supplier lan operator ing negara Great Lakes.

Benua 8 Terus Nambah Liyane Gaming Cloud
Gaming Cloud Continent8 wis dibukak sukses ing panggenan liya ing pasar Amérika Lor lan ing sawetara saka pasar iGaming paling gedhe ing Amerika Data HK Serikat, kanggo New Jersey lan Pennsylvania .

Solusi kasebut dilengkapi platform IaaS multi-tenanted, skalabel, lan tahan banting sing nyakup kabutuhan bisnis lan mbantu nggawe infrastruktur , data , layanan pinggiran jaringan , lan liya-liyane.

Benua 8 wis kerja sama karo regulator ing pasar Amerika Utara kanggo nawakake solusi lengkap lan mesthekake yen produk sing ditawakake bener-bener tundhuk. Iki wis nguatake bisnis perusahaan kanggo milih produk sing bisa dipercaya lan wis diawasi kanthi lengkap sing siap dipasang, menehi keuntungan sing signifikan nalika ngluncurake peraturan anyar.

lisènsi Continent 8 dening MGCB minangka bukti paling anyar saka infrastruktur lunak perusahaan kang wis dikembangaké lan solusi majeng sing bisa kurban kanggo sektor gambling dinamis lan cepet-ngembangaké ing negara. Continent 8’s Public Cloud , sanadyan mung bagean saka jaringan ana sing perusahaan maintained ing Great Lakes States.

Benua 8 wis duwe konektivitas jaringan, pusat data, lan layanan keamanan cyber ing negara kasebut. Perusahaan ngupaya nggedhekake kanthi cepet ing negara kasebut sawise Januari 2021 nalika MGCB menehi lampu ijo kanggo totoan olahraga lan layanan kasino online ing negara kasebut. Ngomentari prestasi iki, perusahaan CPO Justin Cosnett ngandika:

Entuk persetujuan saka Papan Kontrol Gaming Michigan kanggo Cloud Komunitas Gaming minangka pangembangan strategis sing penting kanggo Demo slot gratis no deposit Benua 8, amarga panjaluk solusi awan sing aman lan tundhuk terus mundhak.

Benua 8 CPO Justin Cosnett
Dheweke nambahake yen perusahaan mangertos pentinge mover pisanan, kauntungan pituwas-kaya-sampeyan-tuwuh sing bisnis nyana golek liwat Continent 8 ing sawetara saka iGaming lan totoan pasar paling competitive ing Amerika Serikat.

Benua 8 Terus Tuwuh ing Amerika Serikat
Direktur inovasi Benua 8 Technologies David Brace nambahake manawa perusahaan kasebut wis ditemtokake dadi panyedhiya layanan solusi Community Cloud paling apik lan pertama ing Michigan. Dheweke nerusake:

Ing babagan infrastruktur, awan nawakake entri pasar sing cepet, utamane Pengeluaran Sydney kanggo para pemegang lisensi anyar, uga kemampuan serep utawa migrasi kanggo wong-wong sing wis nandur modal ing negara kasebut lan pengin pindhah saka investasi hardware sing larang ing wektu tantangan rantai pasokan.

Direktur inovasi Benua 8 Technologies David Brace
Sauntara kuwi, Benua 8 wis makarya ing 24 negara AS lan nawakake sawetara layanan sing diwenehake dening regulator lokal.