Suruhanjaya Perjudian Missouri Menerima Hampir 100 Aduan Mengenai Mesin Slot Haram
toto

Suruhanjaya Perjudian Missouri Menerima Hampir 100 Aduan Mengenai Mesin Slot Haram

Sejak awal tahun 2022, Suruhanjaya Permainan Missouri telah menerima hampir 100 laporan mengenai mesin slot digunakan secara haram di negeri ini.

Missouri Cuba Menangani Penyebaran Besar-besaran Mesin Permainan Haram Di Seluruh Negeri
The Saint Louis Post-Dispatch melaporkan bahawa pihak berkuasa Missouri telah bergelut dengan mengendalikan penyebaran mesin permainan haram ke stesen hongkong pools minyak, bar dan kedai serbaneka. Negeri-negeri lain, seperti Illinois misalnya, mempunyai peraturan yang mengawal dan mengenakan cukai kepada mesin slot tersebut, namun, Missouri belum mempunyai undang-undang lagi.

Untuk cuba menangani masalah ini, Suruhanjaya Permainan Missouri menyediakan portal dalam talian dan talian telefon di mana orang ramai boleh mengemukakan aduan mengenai penggunaan mesin permainan haram di pelbagai tempat komersial. Selepas Suruhanjaya menerima aduan, ia menghantar mereka ke Peronda Lebuhraya Negeri Missouri, yang mengambil kes dan menyiasatnya dengan lebih lanjut.

Pemilik Perniagaan Bertanya Cara Membuka Salon Mesin Slot
Sejak 1 Januari 2022, apabila portal aduan dibuka, Suruhanjaya Permainan Missouri telah menerima 93 aduan secara keseluruhan. Bagaimanapun, tidak Pengeluaran Sydney semua daripada mereka melaporkan aktiviti haram melibatkan mesin slot. Kira-kira 10 daripada 93 laporan sebenarnya adalah pertanyaan tentang bagaimana untuk membuka apa yang dipanggil “mini-kasino” atau bagaimana untuk mendapatkan lesen untuk mesin slot dan sebagainya. Perniagaan yang tidak dikawal pada masa ini yang menguntungkan menarik lebih ramai orang yang ingin mengambil bahagian dalam tindakan mesin slot.

Jurucakap Suruhanjaya Perjudian Missouri menghuraikan bahawa apabila pertanyaan datang untuk menanyakan cara mendapatkan mesin slot sedemikian untuk perniagaan mereka, Suruhanjaya menjawab bahawa mesin perjudian ini tidak dikawal oleh kerajaan.

Kebanyakan Stesen Minyak di Missouri Mempunyai Mesin Slot
Walaupun terdapat usaha oleh Suruhanjaya Permainan Missouri dan Peronda Lebuhraya Negeri Missouri, hampir tidak ada stesen minyak di negeri ini yang tidak menawarkan mesin permainan. Pemilik cuba mewajarkan kehadiran mereka dengan menyatakan bahawa mesin itu tidak menyalahi undang-undang kerana mereka memberitahu pemain apabila dia akan menang.

Walau bagaimanapun, banyak aduan telah datang daripada orang yang tidak Result SGP Hari Ini menerima pembayaran dan menyatakan bahawa mereka berasa ditipu apabila menggunakan mesin slot ini.

Sebaliknya, pemilik perniagaan yang tidak menawarkan mesin slot mengadu bahawa fakta bahawa mereka mematuhi undang-undang adalah buruk untuk perniagaan mereka sendiri kerana pelanggan lebih suka pergi ke pesaing mereka yang mempunyai mesin haram tersebut.

Lobi politik di Missouri daripada pengedar utama mesin slot, Torch Electronics, setakat ini berjaya menggagalkan percubaan pihak berkuasa Missouri untuk memperkenalkan undang-undang yang mengekang aktiviti perjudian haram ini.